Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Rezultate căutare - "nsecte"
merisor_inflorit.jpg
Arbust inflorit3612 vizionăriImaginea unor flori rosii se dovedeste irezistibila pentru insectele care se hranesc cu nectarul si polenul acestor flori.
tantar.jpg
Foto tantar1488 vizionăriImaginea detestata a unui tantar. Tantarul este una dintre cele mai antipatice insecte.
gandacei.jpg
Gandacei848 vizionăriDoi gandacei si-au gasit adapost pe o floare galbena de papadie.
barza.jpg
Imagine barza4955 vizionăriPoza unei berze singuratice. Berzele se hranesc in special cu broaste, serpi si insecte.
foto_fluture.jpg
Imagine fluture1772 vizionăriPoza cu un fluture
musca~0.jpg
Imagine musca1666 vizionăriInsectele sunt cele mai raspandite fiinte de pe planeta noastra. Musca este si ea o realitate des intalnita si extrem de enervanta.
vaca-domnului.jpg
Insecte rosii932 vizionăriAceasta insecta rosie traieste pe scoarta copacilor din parcuri si gradini fiind cunoscuta in popor sub numele de "vaca domnului".
broasca_ochi.jpg
Ochi de broasca1872 vizionăriBroasca are o vedere foarte buna care ii permite sa prinda cu usurinta insecte dar si sa fuga de pradatori.
ciocanitoare.jpg
Poza ciocanitoare4412 vizionăriImaginea unei ciocanitori care isi cauta hrana sub scoarta unui pom. Ciocanitoarile se hranesc cu insectele pe care le gasesc in copaci. Aceste pasari sunt foarte folositoare pentru ca scapa pomii de multe insecte parazitare.
paianjen~0.jpg
Poza paianjen1556 vizionăriImaginea unui paianjen si a prazii sale: o multine de mici insecte care au avut ghinionul sa se incurce in panza paianjenului.
zambila_albina.jpg
Zambila albastra1948 vizionăriO zambila albastra parfumata primeste vizita unui oaspete mult-dorit: o albina. Primavara a venit si aceste mici insecte si-au inceput munca neobosita.
       
11 imagine(i) în 1 pagină(i)