Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Rezultate căutare - "partie"
ranca.jpg
La Ranca exista doua partii de schi385 vizionăriRanca gazduieste doua partii de schi. Una din partii este de nivel mediu iar cealalta pentru incepatori, aceasta din urma fiind dotata si cu instalatie de nocturna.
paltinis.jpg
Paltinis442 vizionăriStatiunea Paltinis dispune de un cadru natural superb, cabane, pensiuni si hoteluri cochete precum si de o partie de schi apreciata de iubitorii schiului.
partie_ranca.jpg
Partia de schi de la Ranca363 vizionăriStatiunea Ranca este situate la 1600 m altitudine, partiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu,
partie_saniute.jpg
Partie saniute Ranca171 vizionăriPartia pentru saniute de la Ranca este situata de-a lungul partiei de schi si este o bucurie atat pentru copii cat si pentru cei mari.
ranca-iarna.jpg
Peisaj Ranca, Gorj242 vizionăriCocheta statiune montana Ranca, din judetul Gorj atrage turisti din toata tara nu doar cu partiile sale de schi si sanie dar si cu superbe peisaje montane.
peisaj_lac.jpg
Vedere asupra lacului Vidra953 vizionăriVidra este un lac imens si spectaculos, aflat din pacate, intr-o statiune paraginita. Statiunea Vidra fusese proiectata ca loc de recreere, avand chiar si partie de schi si telescaun. Dupa Revolutia din `89 acest proiect nu a mai fost continuat si statiunea a decazut de la an la an.
       
6 imagine(i) în 1 pagină(i)