Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Rezultate căutare - "pentru"
merisor_inflorit.jpg
Arbust inflorit3635 vizionăriImaginea unor flori rosii se dovedeste irezistibila pentru insectele care se hranesc cu nectarul si polenul acestor flori.
creveti.jpg
Creveti388 vizionăriCrevetii sunt crustacee marine care constituie hrana de baza pentru numeroase mamifere marine, pesti sau pasari.
Deasemenea, crevetii sunt considerati o delicatesa de catre oameni, care gatesc aceste crustacee in diferite feluri.
imagini_toamna.JPG
Culori de toamna71 vizionăriToamna isi revarsa cu generozitate bogatia de culori si nuante.
felicitare_iertare.jpg
Felicitare de dragoste cu un catelus545 vizionăriO felicitare de dragoste numai buna pentru a va cere iertare. Poza unui catelus o sa induioseze cu siguranta inima persoanei iubite.
felicitare_martie.jpg
Felicitare Martie1361 vizionăriUn gand frumos cu ocazia sosirii primaverii. O felicitare pentru persoana iubita.
felicitare-primavara.jpg
Felicitare pentru cei dragi392 vizionăriFelicitari, ganduri bune si parfumul primaverii pentru cele mai importante persoane din viata ta.
felicitare_prietenie.jpg
Felicitare pentru cel mai bun prieten435 vizionăriPrietenilor le sta cel mai bine impreuna. O felicitare care sa ii aduca aminte prietenului tau cel mai bun, ce mult inseamna pentru tine.
felicitare-prietenie.jpg
Felicitare pentru cel mai bun prieten412 vizionăriSpune-i prietenului tau cel mai bun ce mult inseamna pentru tine prin aceasta felicitare.
ziua_indragostitilor.jpg
Felicitare pentru indragostiti594 vizionăriO mica felicitare de dragoste pe care o puteti trimite de ziua Sfantului Valentin.
FELICITARE-PRIMAVARA.jpg
Felicitare pentru ziua de 8 Martie176 vizionăriCu ocazia zile de 8 Martie, urati femeilor din viata dvs: "O primavara minunata, plina de soare si bucurii."
floare-de-colorat.jpg
Flori de colorat29 vizionăriColoreaza aceste flori asa cum iti place.
coropisnita.jpg
Foto coropisnita1212 vizionăriCoropisnita este o insecta extrem de daunatoare pentru gradinile de legume si zarzavaturi. Totusi aceasta insecta este foarte apreciata de pescarii care o folosesc drept momeala pentru pesti.
laptele_cucului_negi.jpg
Foto laptele cucului144 vizionăriLaptele cucului se foloseste pentru tratarea negilor si a bataturilor.
rate.jpg
Foto rate3103 vizionăriImagine cu doua rate. Acesta rasa de rata este crescuta in gospodarii mai mult pentru aspectul sau exotic.
rostopasca.jpg
Fotografie rostopasca1711 vizionăriRostopasca este o planta medicinala folosita pentru ameliorarea unor afectiuni ale ficatului.
vulpe.jpg
Fotografie vulpe2344 vizionăriVulpea este considerata pe nedrept un animal daunator pentru ca altaturi de gainile pe care ocazional le vaneaza, acest animal se hraneste si cu rozatoare.
hipopotam.jpg
Imagine hipopotam3152 vizionăriPoza unui hipopotam adormit. Hipopotamii sunt vanati pentru cornul lor care se crede a avea proprietati afrodisiace. Braconajul a adus numeroase populatii de hipopotami in pragul extinctiei.
ranca.jpg
La Ranca exista doua partii de schi406 vizionăriRanca gazduieste doua partii de schi. Una din partii este de nivel mediu iar cealalta pentru incepatori, aceasta din urma fiind dotata si cu instalatie de nocturna.
vidra_lac.jpg
Lac Vidra848 vizionăriLacul Vidra, situat in statiunea Vidra, este un punct de atractie pentru turistii care viziteaza aceasta zona.
mere_eco.JPG
Mere eco98 vizionăriPoza mere ecologice
partie_saniute.jpg
Partie saniute Ranca191 vizionăriPartia pentru saniute de la Ranca este situata de-a lungul partiei de schi si este o bucurie atat pentru copii cat si pentru cei mari.
cabana_iarna.jpg
Peisaj de iarna1096 vizionăriO cabana mica, inconjurata de zapada. Un peisaj de vis pentru cei care iubesc iarna.
pelin.jpg
Pelin1754 vizionăriMedicina populara utilizeaza din plin acesta planta medicinala - pelin. Pe langa proprietatile sale medicinale, pelinul este apreciat si pentru mirosul sau inconfundabil.
tutun.JPG
Plante de tutun87 vizionăriCamp cultivat cu tutun.
albina_floare.jpg
Poza albina1286 vizionăriImaginea reprezentativa pentru o albina: culegand nectar si polen din flori.
Prin livezi albinele si-au pornit colinda...
42 imagine(i) în 2 pagină(i) 1