Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Rezultate căutare - "turisti"
cioara.jpg
Imagine cioara4637 vizionăriPoza unei ciori extrem de blande. Aceasta cioara a invatat sa profite de pe urma turistilor care ii dau sa manace.
vidra_lac.jpg
Lac Vidra822 vizionăriLacul Vidra, situat in statiunea Vidra, este un punct de atractie pentru turistii care viziteaza aceasta zona.
ranca-iarna.jpg
Peisaj Ranca, Gorj242 vizionăriCocheta statiune montana Ranca, din judetul Gorj atrage turisti din toata tara nu doar cu partiile sale de schi si sanie dar si cu superbe peisaje montane.
pescarus.jpg
Pescarus870 vizionăriUn pescarus pe o plaja din Croatia. Seara, dupa plecarea turistilor, pescarusii redevin adevaratii stapani ai plajei.
vapor.jpg
Poza ambarcatiune mare viteza939 vizionăriPoza unei ambarcatiuni de mare viteza cu care turistii care nu au rau de mare se pot plimba pe distante lungi.
caleasca_viena.jpg
Poza caleasca Viena1288 vizionăriImaginea unei calesti pe strazile Vienei. O plimbare cu trasura prin Viena costa destul de mult, cu toate acestea turistii nu pierd ocazia de aadmira frumusetile orasului valsului.
meteora1.jpg
Poza manastire Meteora1091 vizionăriImaginea manastirilor de la Meteora ramane vesnic in amintirea turistilor care au avut norocul sa le viziteze.
meteora.jpg
Poza manastire Meteora, Grecia1030 vizionăriPoza unei manastiri grecesti de la Meteora. Grupul de manastiri de la Meteora este unul din principalele atractii turistice ale Greciei.
meteora4.jpg
Poza Meteore1380 vizionăriPoza unui grup de turisti care viziteaza manastirile de la Meteora. Turistii sunt cei mai frecventi vizitatori ai Meteoreleor dar in timpul marilor sarbatori crestine, aceste locasuri de cult se umplu de credinciosi veniti sa se roage. Meteora este un loc de pelerinaj pentru crestinii ortodocsi din toata lumea.
piscina.jpg
Poza piscina1130 vizionăriPoza unei piscine pe marginea careia se relaxeaza fericitii turisti.
salupa3.jpg
Poza plimbare cu salupa1139 vizionăriPoza unei salupe rapide inchiriata turistilor cu bani.
salupa.jpg
Poza salupa1150 vizionăriPoza unei salupe cu turisti. O plimbare cu salupa face o vacanta de neuitat
vacanta3.jpg
Poze barci cu motor887 vizionăriPoza unui mic port grecesc, acolo unde bastinasii isi pregatesc barcile cu motor pentru turistii dornici de plimbari pe mare.
peisaj-cozia.jpg
Versant munte Cozia924 vizionăriSoarele capricios de munte picteaza umbre jucause pe un versant al masivului Cozia, din judetul Valcea. Peisajele montane superbe ale masivului Cozia atrag in fiecare an mii de turisti.
 
14 imagine(i) în 1 pagină(i)