Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Rezultate căutare - "viena"
viena_cumparaturi.jpg
Imagine Viena1333 vizionăriViena, orasul valsului isi etaleaza cu mandrie cladirile pline de isorie. Imaginea Vienei ramane intiparita vesnic in memoria celor care au avut norocul sa viziteze acest minunat oras.
panorama_viena.jpg
Panorama Palat Schonbrunn, Viena1390 vizionăriImaginea de ansamblu a palatului imperial Schonbrunn de la Viena, inconjurat de gradini superbe.
parc_viena.jpg
Poza alee parc1533 vizionăriImaginea unei alei marginite de copaci maiestuosi. Primavara se instaleaza timid in parcul castelului Schonbrunn din Austria.
caleasca_viena.jpg
Poza caleasca Viena1288 vizionăriImaginea unei calesti pe strazile Vienei. O plimbare cu trasura prin Viena costa destul de mult, cu toate acestea turistii nu pierd ocazia de aadmira frumusetile orasului valsului.
viena_hofburg.jpg
Poza Hofburg, Viena1324 vizionăriImaginea Palatului imperial Hofburg, Viena, maiestuos si impresionant.
viena_parc.jpg
Poza parc Viena1500 vizionăriViena este renumita atat pentru arhitectura si istoria sa cat si pentru minunatele sale parcuri si gradini.
viena_parlament.jpg
Poza Parlament austriac - Reichsrat1293 vizionăriParlamentul austriac isi are resedinta la Viena, intr-o cladire creata de Theophil Hansen. Cladirea Parlamentului austriac este construita intr-un stil care oglindestie arhitectura elena veche.
cladire_viena.jpg
Poza Primaria Viena1505 vizionăriImaginea cladirii in stil neo-gotic a Primariei din Viena. Constructia a fost ridicata de Friedrich Schmidt
viena.jpg
Poza Viena1431 vizionăriImaginea orasului Viena este aceea a unui oras plin de istorie dar care traieste in prezent si isi exploateaza eficient si cu intelepciune trecutul incarcat de istorie.
vedere_viena.jpg
Poza Viena, palat Schonbrunn1924 vizionăriImaginea palatului Schonbrunn in spatele caruia Viena se scalda in razele unei primaveri timpurii.
10 imagine(i) în 1 pagină(i)