Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Start > Statiuni din Romania

Cele mai vizionate - Statiuni din Romania
peisaj_lac.jpg
Vedere asupra lacului Vidra954 vizionăriVidra este un lac imens si spectaculos, aflat din pacate, intr-o statiune paraginita. Statiunea Vidra fusese proiectata ca loc de recreere, avand chiar si partie de schi si telescaun. Dupa Revolutia din `89 acest proiect nu a mai fost continuat si statiunea a decazut de la an la an.
vidra_peisaj.jpg
Peisaj Vidra910 vizionăriStatiunea Vidra ofera superbe perspectivele asupra lacului Vidra
peisaj_brazi.jpg
Brazi pe malul lacului Vidra841 vizionăriLacul Vidra este inconjurat de o padure de brazi. Intreaga statiune Vidra dispune de o priveliste superba, stricata pe aici pe colo de zonele sterpe, acolo unde padurea a fost defrisata.
vidra_lac.jpg
Lac Vidra822 vizionăriLacul Vidra, situat in statiunea Vidra, este un punct de atractie pentru turistii care viziteaza aceasta zona.
lac_vidra.jpg
Apele lacului Vidra816 vizionăriLacul Vidra este un lac de acumulare.
paltinis.jpg
Paltinis442 vizionăriStatiunea Paltinis dispune de un cadru natural superb, cabane, pensiuni si hoteluri cochete precum si de o partie de schi apreciata de iubitorii schiului.
paltinis_iarna.jpg
Cabane si pensiuni la Paltinis393 vizionăriPaltinisul se afla in plina dezvoltare si extindere, tot mai multe hoteluri, pensiuni si cabane ridicandu-se in aceasta statiune.
ranca.jpg
La Ranca exista doua partii de schi386 vizionăriRanca gazduieste doua partii de schi. Una din partii este de nivel mediu iar cealalta pentru incepatori, aceasta din urma fiind dotata si cu instalatie de nocturna.
partie_ranca.jpg
Partia de schi de la Ranca364 vizionăriStatiunea Ranca este situate la 1600 m altitudine, partiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu,
paltinisul_iarna.jpg
Nori de zapada desupra Paltinisului331 vizionăriPaltinisul merita vizitat in orice anotimp, dar mai ales iarna cand devine spectaculos.
10 imagine(i) în 1 pagină(i)