Poze imagini fotografii
   

Poze gratis, fotografii si imagini gratuite

O multime de poze de calitate ridicata, din toate domeniile.

 

 

Blog poze--gratis.ro
Start > Statiuni din Romania

Cotate maxim - Statiuni din Romania
vidra_lac.jpg
Lac Vidra819 vizionăriLacul Vidra, situat in statiunea Vidra, este un punct de atractie pentru turistii care viziteaza aceasta zona.
(7 vot(uri) )
partie_ranca.jpg
Partia de schi de la Ranca361 vizionăriStatiunea Ranca este situate la 1600 m altitudine, partiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu,
(3 vot(uri) )
peisaj_lac.jpg
Vedere asupra lacului Vidra951 vizionăriVidra este un lac imens si spectaculos, aflat din pacate, intr-o statiune paraginita. Statiunea Vidra fusese proiectata ca loc de recreere, avand chiar si partie de schi si telescaun. Dupa Revolutia din `89 acest proiect nu a mai fost continuat si statiunea a decazut de la an la an.
(3 vot(uri) )
paltinis.jpg
Paltinis440 vizionăriStatiunea Paltinis dispune de un cadru natural superb, cabane, pensiuni si hoteluri cochete precum si de o partie de schi apreciata de iubitorii schiului.
(2 vot(uri) )
paltinis_iarna.jpg
Cabane si pensiuni la Paltinis391 vizionăriPaltinisul se afla in plina dezvoltare si extindere, tot mai multe hoteluri, pensiuni si cabane ridicandu-se in aceasta statiune.
(3 vot(uri) )
vidra_peisaj.jpg
Peisaj Vidra907 vizionăriStatiunea Vidra ofera superbe perspectivele asupra lacului Vidra
(2 vot(uri) )
peisaj_brazi.jpg
Brazi pe malul lacului Vidra838 vizionăriLacul Vidra este inconjurat de o padure de brazi. Intreaga statiune Vidra dispune de o priveliste superba, stricata pe aici pe colo de zonele sterpe, acolo unde padurea a fost defrisata.
(3 vot(uri) )
ranca.jpg
La Ranca exista doua partii de schi383 vizionăriRanca gazduieste doua partii de schi. Una din partii este de nivel mediu iar cealalta pentru incepatori, aceasta din urma fiind dotata si cu instalatie de nocturna.
(2 vot(uri) )
lac_vidra.jpg
Apele lacului Vidra813 vizionăriLacul Vidra este un lac de acumulare.
(3 vot(uri) )
paltinisul_iarna.jpg
Nori de zapada desupra Paltinisului330 vizionăriPaltinisul merita vizitat in orice anotimp, dar mai ales iarna cand devine spectaculos.
(1 vot(uri) )
10 imagine(i) în 1 pagină(i)